מרכז טיפולים מתקדם להחלקות שיער והבראת השיער 1-700-708-228
דף הבית >> מאמרים >> שמן מזרעי קנביס שמן 100% טבעי עם השפעות מדהימות כמעט בכל תחום
 

                

שמן מזרעי קנביס שמן 100% טבעי עם השפעות מדהימות כמעט בכל תחום

                

 שמן זרעי קנביס – HEMP OIL  מתנת הטבע לאדם
חומצות שומן חיוניות: אומגה 3, אומגה 6, אומגה 9 ו-GLA הכל בכף אחת ליום.
שמן ההמפ´ מופק בכבישה קרה מזרעי צמח הקנביס .
השמן מכיל ריכוז גבוה של חומצות שומן חיוניות לא רוויות: 57% חומצת שומן לינולאית (LA) אומגה 6
19% חומצת שומן לינולנית (LNA) אומגה 3
12% חומצת שומן אולאית (GLA) אומגה 9
2% חומצת גמא לינולאית
כף המכילה כ-14 גרם שמן המפ´, מנה יומית מומלצת מספקת את צרכי הגוף לחומצות השומן ההכרחיות המהוות בסיס למבנה התאי ולבניית ממברנות. חשוב למערכת חיסון תקינה, להגנה מפני דלקות ולמניעת התפתחויות אלרגיות. השמן מזרז ריפוי חתכים וכיבים בטיפול חיצוני ופנימי.
השמן מסייע לחילוף ומרים תקין ולהפעלת המעיים, לטיפול נוגד לבחילה וחולשה במיוחד למקבלים תרופות  וטיפולים כימותרפיים. 

 יעילותו של השמן גם בהקלה על מחלות עור שונות, פסוריאזיס, טחורים ועוד.שמן ההמפ´ אף מסייע בשיקום הרקמה הרירית גם במצבים של נמק, הרפס וכוויות מדרגה שנייה.הוא מכיל ויטמינים: A, B,B2,B3,B6, C ,D, E

שמן ההמפ´ ניחן גם בשימוש חיצוני בתכונות קוסמטיות המועילות ומשפרות את מראה השיער והעור , הוא מהווה מוצר קוסמטי עצמאי ללא כל תוספות וכן מרכיב חשוב למוצרים קוסמטיים בתעשיית הקוסמטיקה.

שמן ההמפ´ הוא מתנת הטבע לאדם, ניתן להוסיפו לסלט ירקות טעמו אגוזי מעט ולמאכלים נוספים, וניתן לשתות אותו באופן נקי. (כף אחת המכילה כ-14 גר´ ליום).


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page